Tužna priča o psu Đoletu koja je dobila srećan kraj

21. Decembar 2016
119Na pragu zgrade u kojoj se nalazi sektor promocije TV B92 i TV Prva niotkuda se pojavilo umiljato, dobrodušno stvorenje tužnih očiju.

Pošto su se dobri ljudi koji su ga našli bolje upoznali s njim, odlučili su da saznaju njegovu životnu priču i da mu pomognu da nađe svoj dom. Pas Đole, mešanac koji najviše podseća na retrivera čokoladne boje, toliko je pristojan i umiljat da su PR TV B92 Beba Dragić i PR TV Prva Slađana Paunović ubrzo zaključile da je najverovatnije reč o vlasničkom psu, koji se nekim slučajem izgubio.

Rešile su da nađu njegovog vlasnika i uz pomoć glumice Ivane Vučković i Facebook strane Izgubljeni i nađeni psi u Beogradu, Đole je konačno došao do svog staratelja, veterinara Danila Popovića, i njegovoj sreći nije bilo kraja. Tek tada su saznale za njegovu tužnu priču.


Đole je živeo na Zemunskom keju, a Popović je redovno brinuo o njemu i u najhladnijim danima ga vodio kući, bez obzira na to što već ima dva psa. Bio je rešen da mu nađe dom i na kraju je pronašao čoveka iz Altine, koji je naizgled bio više nego srećan da udomi Đoleta.

Međutim, ispostavilo se da je čovek bio zainteresovan samo za Đoletovu ogrlicu od 4.500 dinara koju mu je Popović kupio i da je psa, naravno bez ogrlice, odmah po preuzimanju izbacio na ulicu.

Siroti Đole lutao je od Altine do zgrade TV Prva i TV B92, gde je ponovo dobio nadu u bolje sutra.

Popović se uskoro seli u kuću na Avali, pa je rešio da ga zauvek zadrži kod sebe.

1 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Marko Katić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio