Zamislite da je Majkl Džekson dobio ulogu profesora X

6. Mart 2017
172Filmska franšiza X-Men pokrenuta je sada već davne 2000. godine, a uloge koje su u Marvelovom filmskom univerzumu ostvarili Patrik Stjuart (profesor X) i Hju Džekmen (Vulverin) su obeležile i originalni serijal i skoro sve spinofove.

Ipak, stvari su mogle biti drugačije. 

Džekmen, koji svoje kandže i mišiće pokazuje ovih dana u filmu "Logan", mogao je vrlo lako da ne dobije ulogu, jer je Vulverinov kostim prvo ponuđen Vigu Mortesenu. Ispostaviće se da je bilo dobro što je on odbio projekat, jer je Džekmen zaista zablistao. 

Pun pogodak je bio i čovek koji je za nešto starije zauvek kapetan Žan-Luk Pikar, a za mlađe generacije profesor Gzavijer - Patrik Stjuart. 

Pitanje je šta bi se desilo sa trendom superherojskih filmova da su producenti na audiciji umesto njega, odabrali recimo kralja popa Majkla Džeksona. 

Kako prenosi Slashfilm, nekadašnji scenarista serijala Dejvid Hejter je otkrio da je Džekson žarko želeo ulogu superiornog mutanta u kolicima i da se pojavio na audiciji, kao i da je njegova sestra Dženet pozvana na audiciju za ulogu Storm. 

Kontroverzna Maraja Keri je takođe želela u taj kostim, dok je Šekil O'Nil hteo da bude Bišop (pojavio se tek 2014. godine u X-Men: Days of Future Past).

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Nataša Guberinić radnim danima
od 10h do 14h
read more
Last Played On play radio