Daniel Craig ponovo Bond?

6. April 2017
181Scenario za 25 nastavak filmskog serijala o tajnom agentu 007 uveliko se piše, a još uvek nema zvanične potvrde da li će se Danijel Krejg još jednom naći u ulozi Džejmsa Bonda.

O tome se, međutim, spekuliše još od momenta kada je poslednji film "Spectra" 2015. godine pušten u distribuciju. Krejg je rekao da se neće vratiti, kada se u opticaju pojavilo drugo ime - Tom Hidlston. 

On je, međutim, otpao kao mogući izbor jer je, prema mišljenju producentkinje filmske franšize Barbare Brokoli, ćerke prvog producenta filmova o Džejmsu Bondu, "previše samouveren i nije dovoljno čvrst" da bi se pojavio u toj ulozi. 

Brokoli je nedavno na Broadveju producirala predstavu "Otelo" u kojoj je glumio i Krejg, što mu je bila velika želja još od kako je 2006. godine zaigrao Bonda. 

"Danijel je bio veoma zadovoljan kako je sve to ispalo sa Otelom, a dobili smo i odlične kritike. Sada razgovara sa Barbarom o filmu. Imaju scenario i čekaju da počnu snimanje čim Daniel bude mogao", rekao je neimenovani izvor za Independent. 

Na scenariju rade Nil Parvis i Robert Vejd, kojima će to biti sedmi Bondo film. Oni su do sada napisali scenarije za "Spektru", "Skajfol", "Zrno utehe", "Kazino Rojal", "Umri drugi dan" i "Svet nije dovoljan". Dvadeset peti Bond bi trebao da se nađe na velikom platnu početkom 2018. godine.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Nataša Guberinić radnim danima
od 10h do 14h
read more
Last Played On play radio