Kad stižu omiljene serije

31. Jul 2018
328HBO i Netfliks otkrili su kada možemo da očekujemo nove sezone najpopularnijih serija ovih produkcijskih kuća, kao što su "Igra prestola", "Pravi detektiv", "Čudnije stvari", "Kuća od karata" i mnoge druge.

Na letnjoj pres turi Televizijske asocijacije kritičara predstavnici najvećih produkcijskih kuća najavili su datume novih sezona popularnih serija kao i nove projekte. 
Predsednik HBO-a rekao je da će prva epizoda sedme sezone Igre prestola biti premijerno prikazana sledeće godine. 
Kako kaže, ne može da otkriva detalje, ali fanovi mogu da očekuju prvu epizodu tokom prve polovine 2019. godine. 
On je otkrio da je naručeno pet prologa, dok za snimanje šestog traže direktora.

Što se tiče serije Pravi detektiv, Blojz je istakao da treća sezona izgleda dobro i da je zvezda serije Maheršala Ali odličan, kao što se i očekivalo. Nakon negativnih odgovora na drugu sezonu, Blojz je obećao da će treća "oduvati publiku" poput prve. 
Direktor HBO-a je pohvalio i nove epizode "Velikih, malih laži", gde je, kako kaže Meril Strip "veoma, veoma dobra". 
Scenario za finalnu sezonu serije "Veep" se trenutno piše, a snimaće se na jesen, da bi bila prikazana u prvoj polovini 2019. godine. 
Iz HBO-a konstatuju - 2019. će biti veoma uzbudljiva godina za sve njihove fanove.
Sa druge strane, iz Netfliksa su rekli da će treća sezona serije "Čudnije stvari" stići sledećeg leta. 
"Braća Dafer i Šon Levi su radili veoma naporno", istakla je zamenica predsednika Netfliksa Sindi Holand. 
"Oni znaju da su ulozi veliki, tako da žele da donesu nešto veće i bolje od onoga što su napravili prošle godine, tako da hoće da uzmu dovoljno vremena da bi sve bilo kako treba", objasnila je ona, dodavši da će nastavak biti fantastičan i vredan čekanja.

Ovom prilikom, Netfliks je najavio novu seriju pod nazivom "Madam Si Džej Voker" sa Oktavijom Spenser u glavnoj ulozi. Ona tumači ulogu prve američke crne žene koja je sama stekla milijardu dolara. Spenserova će na ovoj seriji raditi i kao izvršni producent zajedno sa Lebronom Džejmsom. 
Kada je u pitanju serija "Kuća od karata", iz Netfliksa još uvek nemaju datum prikazivanja, ali ističu da je šesta sezona oduvek bila planirana kao finalna i pre nego što je Kevin Spejsi isključen iz serije.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio