Najslušaniji u Srbiji!

30. Avgust 2018
334PLAY radio je najslušaniji u Srbiji prema redovnom istraživanju agencije Ipsos Strategic Marketing.

PLAY radio je i u septembru 2018. godine bio najslušaniji u Srbiji! Preko milion ljudi tokom radne nedelje uključi PLAY a trenutni udeo u slušanosti je 11,7%. U Beogradu, PLAY dominira sa 11,2%. 

Zahvaljujući najaktuelnijim hitovima koji odmah „ulaze u uši“, savremenoj mejnstrim muzici za one sa istančanim muzičkim ukusom, ali i harizmatičnim voditeljima i zabavnom programu sa najvažnijim temama dana, danas je PLAY najomiljenija radio stanica u Beogradu i Srbiji.

Ove godine smo imali sjajne akcije u kojoj smo punili rezervoare širom Srbije,potrošačke korpe, vodili slušaoce na Svetsko prvenstvo u fudbalu ali i na razna letovanja a nastavljamo ubrzo sa još vrednijim nagradama i većim akcijama! 

Trenutno Luka svakog radnog dana deli novčane nagrade, kod Nataše možete osvojiti put u Diznilend, Milica vam može pomoći da osvojite školarinu, dok su Una i Đole uspešno podelili ulogu u seriji "Istine i laži" ali svakodnevno nastavljuju da vas nagrađuju u igri "Daj reč" ali i novoj i omiljenoj igrici "Bitka polova".

Hvala što nas slušate! 

2 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 08h
Last Played On play radio