Ko se to vraća u Game Of Thrones

2. Oktobar 2018
349Supervizor vizuelnih efekata Džoi Bauer, koji radi na naučnofantastičnoj seriji "Igra prestola", otkrio je da se jedan lik vraća u osmoj sezoni.

Verni pratilac Džona Snoua je arktički vuk koji je u seriji "Igra prestola" poznatiji kao Duh (jezovuk).
I dok su mnogi zanemarili njegov vrednost, iako je tačno da ga je zajedno sa Melisandrinom magijom oživeo, Jezovuk se nije pojavljivao duže vreme u seriji - pa čak ni kada je Džon krunisan za Kralja Severa.
Ipak supervizor vizuelnih efekata Džoi Bauer potvrdio je da će ovaj zaboravljen lik biti deo osme sezone.
"Videćete ga ponovo. Pojavljivaće se mnogo puta na ekranu u narednoj sezoni kada bude radio neke prilično kul stvari", rekao je Bauer za "Hafington post".
Kako pišu strani mediji, jezovuk se vraća jer će sigurno doći u sukob sa hordama zombija, polarnih medveda i Noćnim kraljem, koji može da pogodi zmajeve sa ogromnom preciznošću.
Džoi Bauer je otkrio da razlog zašto nije bilo mnogo scena sa vukom u poslednjih par godina ima veze sa činjenicom da na snimanju nije lako raditi sa pravim vukovima.
"Jezovuci su teški jer ne želite da pogrešite sa njima, tako da na kraju uvek pucamo na stvarne vukove i radimo trikove sa njima. Stvarni vukovi se ponašaju samo na određene načine i teško je prilagoditi im se", rekao je Bauer.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 06h
Last Played On play radio