Šta je bilo pre Igre prestola

1. Novembar 2018
374Potvrda da se snima serija koja je uvod u sada jednu od najgledanijih - "Igra prestola" - stigla je od pisca serijala knjiga po kojima je ova serija i nastala, Džordža R. R. Martina.

Autor romana je reagovao na vest da je za jednu od glavnih uloga izabrana glumica Naomi Vots i otkrio da će se nova serija zvati "Duga noć".
"Trenutno se radi na izboru glumaca za 'Dugu noć'. Ne mogu da budem srećniji. Dobrodošla u Vesteros, Naomi", tvitovao je Martin.
U novoj seriji biće detaljno objašnjeno kako je svet pao u tamu posle prosperitetnog perioda heroja, prenosi Independent.
Naomi će tumačiti lik "harizmatične miljenice društva koja (naravno) krije mračnu tajnu". Iako nije otkriveno ni ime njenog lika, jasno je da će i ova serija, kao i “Igra prestola”, biti bazirana na glumačkom "ansamblu", što je potvrdio i direktor HBO-a Kejsi Blojs.
"Imaćemo veoma jake ženske likove ali ovde je opet u pitanju ansambl, imamo muškarce i žene. Džejn je odličan scenarista, i ne želimo da je ograničimo na pisanje samo ženskih glavnih likova", rekao je Blojs.
Na scenariju "Duge noći" rade scenaristi Džejn Gudman i Metju Von, a radnja serije će se odvijati 1000 godina pre "Igre prestola".
Serija "igra prestola" počela je da se emituje 2011. godine, a naredne, 2019, zakazano je emitovanje osmog i poslednjeg serijala.
Naomi Vots smo na malim ekranima poslednji put videli u serijalu "Džipsi", koji nije zaživeo, dok smo je na velikom platnu gledali u filmu “Opelija".

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio