Chainsmokers i Bebe Rexha izbacili spot

7. Jun 2019
466Vodeće muzičke zvezde današnjice koje stižu na ovogodišnji EXIT, The Chainsmokers, ne prestaju da iznenađuju fanove novim hitovima!

Nakon nedavne saradnje sa Ty Dolla $ign i bülow, na red je došla nova kolaboracija pod imenom “Call You Mine”, a ovog puta talentovanom dvojcu društvo u studiju pravila je zvezda sve prisutnija na top listama širom sveta, Bebe Rexha!

Neumorni tandem, koji čine Alex Pall i Drew Taggart, udružili su snage sa jednom od trenutno najpopularnijih američkih pevačica na njihovom novom singlu “Call You Mine”, koji je vrlo brzo dobio i video spot. Priča kreće od samog kraja, prikazujući Bebe Rexhu kako vozi ulicama Los Anđelesa sa beživotnim telima DJ dvojca na zadnjem sedištu i policijskim kolima za petama. Šta je sve prethodilo tom ishodu i da li je Bebe Rexha navodno počinila zločin, saznaje se postepeno, kako spot odmiče dalje i vraća se na sam početak celog uzbudljivog događaja!

Ova numera naći će se na novom albumu Chainsmokersa koji je najavljen za ovu godinu pod nazivom „World War Joy“, a udruživši se sa Bebe Rexhom, popularni duo napravio je novi izlet u zarazni pop zvuk. Bebe Rexha publici je najpoznatija po numerama „Say My Name“ koju je snimila zajedno sa Davidom Guettom, i „In The Name of Love“, koji je uradila u saradnji sa Martinom Garrixom. 

Trenutno možda i najpopularnije svetske zvezde nove generacije, The Chainsmokers, koji iza sebe već imaju 24 nagrade uz čak 76 nominacija, od čega jednu Grammy, tri MTV i čak sedam Billboard nagrada, nastupiće na Petrovaradinskoj tvrđavi u petak, 5. jula!

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Milica Lazić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio