Cardi B otkazala koncert

31. Jul 2019
493Pevačica je poznata o tome što retko kada otkazuje svoje nastupe. Kardi B je nastupala i u bolovima posle operacija, a sada je morala da otkaže nastup iz bezbednosnih razloga, kako je objavila na društvenim mrežama.

Policija Indijanapolisa potvrdila je da je nastup otkazan zbog neproverenih pretnji umetnici. Pevačica (26) objavila je na svom Twitter nalogu video sa probe u kome se obratila fanovima.

"Dragi ljudi iz Indijane jako mi je žao zbog ovoga danas. Nažalost pojavila se neka bezbednosna pretnja koju trenutno policija istražuje. Moja i vaša bezbednost su nam na prvom mestu", rekla je Kardi.

Na Instagramu je napisala da joj je žao i da se nikada nije suočila sa takvom situacijom, ali da ne želi ništa da rizikuje, prenose strani mediji. Pevačica, koja je majka jednogodišnje devojčice koju je dobila sa suprugom Offset-om, objavila je i printskrin sa izjavom promotera Mammoth Live-a da se koncert otkazuje.

Iznervirani fanovi napisali su da je nastup otkazan samo nekoliko minuta pre početka, a bilo je onih koji su izrazili podršku zbog njene brige za bezbednost.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Milica Lazić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio