Angry Birds 2 stiže u bioskope!

31. Jul 2019
494U sinhronizaciji su učestvovali Petar Strugar, Tamara Dragičević, Slobodan Tešić, Boris Milivojević i drugi.

Ostalo je manje od mesec dana do početka bioskopske distribucije animirane avanture nabijene humorom, u kojoj mogu da uživaju sve generacije gledalaca. Reč je naravno, o filmu „Angry Birds 2“, snimljenom prema popularnoj franšizi video igara nastaloj u decembru 2009. godine.

„Angry Birds Film 2“ na repertoar bioskopa stiže od 22. avgusta, a kakvu su nam zabavu ovog leta pripremile najpoznatije ptice i prasići, pogledajte u trejleru.

 Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli i Moćnom Orlu glasove su u srpskoj sinhronizaciji pozajmili Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo,  Slobodan Tešić, Isidora Minić, Tamara Dragičević i Nebojša Ljubišić.

U ostvarenju „Angry Birds Film 2“ u sinhronizaciji su takođe učestvovali Marko Gvero, Milan Antonić, Bojan Perić, Marko Marković, Milan Pajić, Anđelka Prpić, Rambo Amadeus, Danijela Vranješ, Milan Inić Yasserstain i drugi. Domaću verziju sinhronizacije režirao je Vladimir Marković Luni.

"Angry Birds Film“ je film za celu porodicu i sve generacije. Od njegovog nastavaka se ne očekuje ništa manje u bioskopima od 22. avgusta!

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Milica Lazić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio