Ima li lepšeg iznenađenja?

29. Novembar 2019
661Postoji li lepši način da probudite voljenu osobu od onog kada odlučite da joj u krevet dok spava ostavite štene kao poklon?

Kako se vi budite? Pretpostavljamo da je to uz zvuk alarma koji odložite bar jednom pre nego odlučite da ustanete iz toplog kreveta. Ali ne i Nik Džonas! Njega su u utorak ujutru probudile mekane šape i hladan nosić možda najslađeg nemačkog ovčara koga smo ikada do sada videli. To malo štene je poklon od njegove supruge Prijanke Čopre.

"Pri je došla kući sa velikim iznenađenjem ovog jutra. Ne prestajem da se smejem od kako sam se probudio i shvatio šta se zapravo dešava. Hvala ti“, napisao je Nik.

Štene koje je dobilo ime Gino dobilo je i svoj lični profil na Instagramu.

Par će u decembru proslaviti godišnjicu braka, a Gino je samo poklon za godišnjicu. On se pridružio Dijani, koju par već ima i već ju je pobedio u broju pratilaca na Instagramu jer ona ima skoro 120.000 pratilaca, dok Gino ima preko 200.000.

Iako je Gino osvojio Instagram, Dijana je ta koja je bliža Prijankinom srcu, što je ona i napisala na svom Instagramu, piše Mari Kler (Marie Claire). Ona uživa u luksuznim kupkama, slika se sa Prijankom za naslovne strane i često ima ogrlicu usklađenu s njenim nakitom.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 06h
Last Played On play radio