Bojsi u Beogradu

13. Oktobar 2020
1004Dokumentarni film "Bojsi u Beogradu", u kojem je glavna zvezda Džon Čelis, publika će moći da vidi od četvrtka 15. oktobra.

Serija "Mućke" u Srbiji ima status kultne i retko ko nije upoznat sa poslovnim poduhvatima kojih su Rodni i Del Boj imali pregršt.

Tim povodom, Bojsi (Džon Čelis) je odlučio da dođe u Beograd i pokuša da nađe odgovor na pitanje zašto svi u Srbiji toliko obožavaju "Mućke", ali i da istraži naš glavni grad.

Od posete Belom dvoru, pa do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, Bojsi je istraživao specifičnosti ovog naroda i podneblja.

Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor nama toliko blizak, videćemo u ovom zanimljivom dokumentarnom filmu. 

Zbog globalne pandemije Džon Čelis je sprečen da prisustvuje premijeri svog filma, ali se on obratio svojim prijateljima u Srbiji specijalnom video-porukom i pozvao ih da pogledaju ovaj dokumentarni film.

Iako bi, kako kaže "radije bio ovde nego u pabu Ragina glava (Nags Head)", nažalost ovoga puta to nije bilo moguće.

"Bojsi u Beogradu" će sve prave ljubitelje "Mućki" - a i one koji će to postati tek kad ga pogledaju - zabaviti od početka do kraja.

Od 15. oktobra, dokumentarni film "Bojsi u Beogradu" na repertoaru je samo u Cineplexx bioskopima

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 08h
Last Played On play radio