Napio se i promenio ime u Selin Dion

4. Januar 2021
1076Jedna komična situacija desila se u Velikoj Britaniji. Naime, mladić, koji se do skoro zvao Tomas Dod, toliko se napio da je promenio ime u Selin Dion i posle je na to zaboravio.

Kako je rekao za "Birmingem lajv", ovaj 30-godišnjak je veliki fan kanadske pevačice, a dodao je da je verovatno popio koju čašicu više uz njen koncert na Jutjubu, pa je zato došao na ovu, reći ćemo čudnu, ideju.

Promenu imena izvršio je putem aplikacije, uredno platio 89 funti, a onda je i kupio osam dodatnih sertifikata koji ovo potvrđuju - za slučaj da mu neko ne veruje. Kako kaže, nije se ni sećao ovog čina, sve dok mu na adresu nisu stigli novi dokumenti, sa novim imenom.

Selin se, tako, našalio da ne bi voleo da ga policija zaustavi u saboraćaju jer bi "to moglo da bude čudno". Njegova majka u početku je bila ljuta, ali kada joj je objasnio da je moglo i gore, uspela je da uvidi koliko je stvar zapravo smešna.

"Objasnio sam joj da je moglo da bude i mnogo gore. Mogao sam da budem Boris Džonson. Sreća pa on nema koncerte na Jutjubu", izjavio je.

Selin je zaključio time da mu se ne žuri sa promenom imena, i da za sada ne razmišlja o tome.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio