Mortal kombat stiže u bioskope

6. April 2021
1181Jedna od najpopularnijih video igara, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu. "Mortal Kombat" stiže u Cineplexx bioskope ovog četvrtka, 8. aprila i preneće svu akciju našim posetiocima.

Sab Ziro, Škorpion, Sonja Blejd, Rejden i svi ostali poznati likovi sada će biti realniji nego ikada. Za ljubitelje video igara i akcionih filmova, "Mortal Kombat" obećava nezaboravnu akciju, naročito u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. Za one koji žele da svim čulima dožive dešavanja na velikom platnu, tu je MX4D sala u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu -neizmernu snagu svoje duše -na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 08h
Last Played On play radio