Will.I.Am napravio masku za lice

8. April 2021
1186Ako morate da nosite masku, mogli biste i da izgledate kul. To je makar bila zamisao repera i producenta Will.i.am-a, koji je napravio masku Xupermask.

Xupermask ima LED svetla i Bluetooth slušalice sa aktivnim prigušivanjem buke, koje uz pomoć magneta pristaju na masku kada nisu u upotrebi. Maska ima HEPA filtere sa obe strane, koji imaju tri brzine i zamenjivi su, a preporučeno vreme upotrebe im je 30 dana.

Iako je Will.i.am najpoznatiji kao jedan od članova grupe Black Eyed Peas, Xupermask više liči na nešto što bi možda nosili pioniri elektronske muzike Daft Punk. To je zahvaljujući glavnom kreativnom direktoru Xupermask-a Joseu Fernandezu, koji je dizajnirao za neke od najpoznatijih superheroja Holivuda, poput Batmana i Spajdermena, skafandere za posadu rakete Falcon 9, ali i kostime za Daft Punk.

Silikonska maska sa elastičnim kaišem i dve opcije veličine znače da Xupermask verovatno odgovara raznim oblicima glave. Masku ćete morati da punite, ali baterija traje do 7 sati istovremeno. Pored toga, možete je puniti dok je nosite.

Sa tehnološki unapređenim maskama, stvara se novo tržište

Čak i pošto ste dobili vakcinu protiv koronavirusa, i dalje morate nositi masku na otvorenom, saopštili su iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Dobro je i da ponuda na tržištu već postoji. Kompanija Razer je najavila Project Hazel, providnu masku sa LED svetlima i algoritmima za obradu zvuka, tako da je vaš glas čist i dovoljno glasan. LG takođe ima masku na baterije, sa ugrađenim pročišćivačem vazduha.

Međutim Xupermask će biti dostupan za kupovinu pre bilo koje druge, barem u SAD-u. U prodaji je 8. aprila na Xupermask.com po ceni od 299 američkih dolara za SAD, Kanadu, UK i Evropu.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Luka Matić radnim danima
od 14h do 18h
read more
Last Played On play radio