Šta znači Makarena?!

15. April 2021
1190Zarazni ritam i plesni koraci učinili su ovu pesmu glavnom na svakoj žurci, nije ni čudo što je malo ko primetio o čemu se zapravo peva u ovoj pesmi. Makarena zapravo vara svog dečka sa dvojicom drugih momaka.

U mladosti su verovatno svi voleli ovu pesmu i sećali se plesnih koraka svaki put kada je čuju, nakon objave 1994. godine, pesma je brzo postala hit, no da li bi bila toliko popularna da smo zapravo znali šta tačno znače reči pesme?

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video Toma PK-a koji je izazvao svoje prijatelje da mu otkriju pesme za koje su smatrali potpuno "nevinim" dok su odrastali, a kasnije saznali šta zapravo znače. Tom prilikom je on otkrio kako je njega iznenadilo značenje pesme Makarena.

U video-snimku je nakon toga objasnio da kako se u pesmu govori o ženi koja vara svog partnera dok se on pridružuje vojsci. Makarena je žena koja pokušava da navede muškarce da dođu i plešu sa njom, a ako joj se sviđaju njihovi potezi, Makarena tvrdi da će ih rado voditi kući nakon provoda.

U drugom stihu otkriva da ima dečka koji se ove Vitorino i kog ona vara sa njegova dva prijatelja. "Ajde sad, šta je trebalo da uradim? Bio je van grada, a njegova dva prijatelja su bila jako dobra", kaže se u pesmi.

Da li je Makarena onda zapravo varala svog partnera ili su joj se samo dopadali plesni pokreti momaka, zaključite sami.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Luka Matić radnim danima
od 14h do 18h
read more
Last Played On play radio