Detalji Oskara

21. April 2021
1200Kasno u noć 25. aprila na redu je 93. svečana dodela filmske nagrade Oskar, a detalji ceremonije sve se više otkrivaju.

Prema poslednjih informacijama, govori na pozornici biće duži nego što su ranije bili, kako bi se orkestar muzičara odmorio u tom periodu.

Dodela se tretira kao filmska produkcija, stoga je u ponedeljak putem sastanka na Zumu Akademija filmskih umetnosti i nauke odlučila da maske nisu potrebne pred kamerama, piše Varajeti. Gosti moraju nositi maske kada nisu pred kamerama i tokom reklama.

Na dodeli ukupno može biti 170 ljudi, a članovi publike rotiraće se tokom ceremonije.

Zvanice će dobiti plan puta u kojem je naznačeno kada i kako se smenjuju oni koji ulaze i oni koji izlaze. Zbog smanjenog kapaciteta mnogi holivudski giganti nisu dobili pozivnice za ovogodišnju dodelu Oskara.

Među onima kojima je onemogućen dolazak na ceremoniju je i Robert Iger, predsednik i izvršni direktor kompanije Volt Dizni.

Ispred sale predviđen je prostor na kojem će se kretati nominovani, a pretpostavlja se da će postojati i skromnija verzija crvenog tepiha.

Američka Akademija filmskih nauka i umetnosti saopštila je spisak glumaca i poznatih ličnosti koji će biti voditelji 93. ceremonije dodele Oskara 25. aprila u dvorani u Los Anđelesu, među kojima su zvezde Harison Ford (Harrison), Bred Pit (Brad Pittt) i Hale Beri (Halle Berry).

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Nataša Guberinić radnim danima
od 10h do 14h
read more
Last Played On play radio