Britney progovorila o svom zdravlju

22. April 2021
1201Od objavljivanja dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" i ponovnog oživljavanja pokreta #FreeBritney, obožavaoci su sve više počeli da iskazuju zabrinutost za zdravlje pop zvezde.

Međutim, Britni uverava sve da nemaju razloga za brigu pa je u videu koji je objavila na Instagramu odgovorila na najčešće postavljana pitanja fanova.

Prošlog meseca Britni Spirs je prekinula ćutanje o dokumentarcu "Framing Britney Spears" i otkrila da joj je "bilo neprijatno" zbog količine pažnje koji je izazvao, kao i da je nedeljama plakala posle emitovanja.

Takođe, objasnila je kako nije gledala dokumentarac, ali da su isečci koje je pogledala bili dovoljni da joj bude neprijatno i da se oseća postiđeno zbog načina na koji su je prikazali, navodi se u Headliner-u.

U videu je objasnila zašto se u poslednje vreme ne bavi muzikom i ne snima pesme, rekavši da "trenutno pravi pauzu jer uživa sama sa sobom" .

Nakon odgovora na pitanja o plesu i značenju objave crvenog frižidera na svom profilu, pevačica je na pitanje da li je dobro kazala: "Da, potpuno sam dobro", i dodala, "Izuzetno sam srećna, imam prelep dom i prelepu decu".

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Nataša Guberinić radnim danima
od 10h do 14h
read more
Last Played On play radio