Billie Eilish izbacila novu pesmu

4. Jun 2021
1256Pevačica Bili Ajliš objavila je novi spot za pesmu "Lost Cause", u kojem je pokazala više kože nego inače.

Naime, sedmostruka dobitnica Gremija sama je režirala spot u kojem sa drugaricama pleše, skače, jede brzu hranu i igra tvister, dok na sebi nosi šorts i spavaćicu sa dubokim dekolteom.

19-godišnjakinja koja je tokom karijere naglašavala kako želi da preusmeri pažnju medija sa svog tela na muziku pa je svoju figuru skrivala noseći prevelike majice i široke pantalone iznenadila je fanove novim spotom.

"Pesma je dobra", "Ljudi, dišete li još uvek", "Hvala što si nam podarila ovo", "Volim te, Bili", pisali su jedni u komentarima, dok se drugima nimalo nije dopadalo što je pevačica promenila svoj imidž.

"Kome nedostaje stara Bili?", "Ti više nisi Bili", "Promenila si se, nedostaje mi stara Bili", "Bili tverkuje, ne mogu da verujem", "Šta su ti učinili", "Ovo je loše, uopšte mi se ne sviđa", "Ovo je tako loše, molim te, nemoj biti kučka", samo su neki od komentara razočaranih fanova.

U aprilu ove godine pevačica je objavila popis pesama za svoj dugo očekivani drugi studijski album, koji bi trebalo da bude objavljen u julu 2021. godine.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 08h
Last Played On play radio