"Kruela" dobija nastavak?

7. Jun 2021
1258Samo nekoliko dana od premijere "Zlice" Dizni je najavio izlazak drugog dela s obzirom na činjenicu da je film već u prvoj nedelji prikazivanja zaradio više od 80 miliona dolara.

Pre nego što je "Zlica", priča koja prethodi animiranom filmu "101 Dalmatinac", dočekala drugi vikend nakon premijere, Dizni je već u ranoj fazi izrade nastavka, a očekuje se povratak reditelja Krejga Gilespija i scenariste Tonia MekNemera.

Još uvek nije poznato hoće li glavna glumica Ema Stoun ponovo da zaigra omiljenu negativku zaljubljenu u krzno. Međutim, kako Variety navodi nejasno je kako bi nastavak funkcionisao bez nje.

"Kruela", najnovija u Diznijevoj liniji adaptacija animiranih klasika, premijerno je prikazana 28. maja.

Do danas je film u SAD-u zaradio 32,4 miliona dolara, a u svetu 48,5 miliona, iako je Dizni performanse filma na Dizni Plusu okarakterisirao kao "jake", kao i kod svih strimera, studio je odbio da objavi bilo kakve podatke o gledanosti.

"Publika širom sveta film je neverovatno dobro prihvatila, s ocenom od 97 odsto na Rotten Tomatoesu, svrstavajući ga među naše najpopularnije adaptacije. Radujemo se 'dugoj vožnji' jer će publika i dalje uživati u ovom fantastičnom filmu", rekao je Diznijev portparol.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 08h
Last Played On play radio