Cineplexx na otvorenom u Smederevu

13. Jul 2021
1293Nakon uspešnog otvaranja Cineplexx bioskopa na otvorenom proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici, priliku za gledanje filmova pod otvorenim nebom će imati žitelji Smedereva.

Svake večeri u STOP SHOP Smederevo ritejl parku od 16. do 18. jula će biti organizovana projekcija najnovijeg filma iz Marvel univerzuma „Crna udovica“. 

Projekcije filmova kreću od 21 čas i ulaznice će biti dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma. Cena ulaznice će biti 300 dinara. 

Skarlet Johanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru „Crna udovica ” - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Trejler filma: https://youtu.be/2ZX7CsYY5SU 

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

Za savršen filmski ugođaj na otvorenom, Cineplexx grickalice su neizostavan detalj. 

Cineplexx u narednim nedeljama stiže i u Čačak, Lazarevac, Vršac, Sremsku Mitrovicu, Požarevac i Suboticu. 
0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio