Pomak kod Britni

28. Jul 2021
1309Advokat pop pevačice Britni Spirs podneo je zahtev kojim imenuje osobu koja će postati njen staratelj dok se njena pravna bitka nastavlja.

Novi sudski dokumenti pokazuju da je njen advokat Meti Rozengart zatražio da računovođa Džejson Rubin postane konzervator zadužbine pop ikone ako se usliši njena želja da Džejmi Spirs, pevačicin otac, bude sklonjen sa te pozicije.

U novinama se navodi da, ako Britni "ima dovoljno kapaciteta da izabere svog pravnog savetnika, ona takođe ima dovoljno kapaciteta da imenuje svog staratelja".

Njen otac je bio glavni staratelj od početka 2008. godine.

Pop zvezda je prethodno izvojevala pravnu pobedu u tekućem postupku, jer joj je bilo dozvoljeno da angažuje advokata kog je ona sama izabrala, a zvezda se odlučila za Rozengarta.

U emotivnom svedočenju tokom saslušanja u Los Anđelesu, 39-godišnjakinja je dodala da želi da se Džejmi tereti za zloupotrebu položaja.

U junu je pevačica šokirala svet kada je u sudskom svedočenju navela kako živi poslednjih 13 godina, tvrdeći da joj nije bilo dozvoljeno da ukloni spiralu u pokušaju da zasnuje porodicu sa dečkom Semom Asgarijem.

Zvezda se nada da će biti ukinuta sva ograničenja i da će povratiti kontrolu nad svojim ličnim i finansijskim odlukama uklanjanjem Džejmija Spirsa sa starateljske funkcije nakon 13 godina.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio