Vraća se Džon Snou

Vraća se Džon Snou

20. Jun 2022

Legenda o Džonu Snou još nije do kraja ispričana. The Hollywood Reporter javlja da je Kit Harington potpisao ugovor za ponavljanje uloge u predtojećoj seriji koja će biti nastavak “Game of Thrones”.

Reč je o prvoj spin-off seriji HBO hita čija će se radnja odvijati posle događaja iz izvorne serije. U slučaju lika Džona Snoua, poslednji put smo ga videli kako ide severno od Zida pošto je ubio Deneris Targarjen.

Vest je iznenađujuća iz više razloga. Na primer, programski predsednik HBO Kejsi Blojs prethodno je odbacio spin-off seriju s izvornim GoT zvezdama. I sam Harington je javno govorio o uticaju koji je igranje Džona Snoua imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine.

"Prošao sam kroz neke poteškoće s mentalnim zdravljem", rekao je u intervjuu za SiriusXM 2021. godine.

"Mislim da je to bilo direktno zbog prirode serije i onoga što sam radio godinama", dodao je.

Projekat o Džonu Snou je sedma poznata spin-off serija "Game of Thrones" u razvoju na HBO. "House of the Dragon", prednastavak o kući Targarjen, trebalo bi da bude premijerno prikazan 21. avgusta.

Ostali projekti uključuju "The Sea of Snake" o Lordu Korlisu Velarionu; "10 000 Ships" o ratnici princezi Nimeriji; "A Knight of the Seven Kingdoms" prema Martinovim fantastičnim romanima "Tales of Dunk and Egg"; i dramsku animiranu seriju pod nazivom "The Golden Empire".

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play