Adele samo za bogate

Adele samo za bogate

28. Jul 2022

Ulaznice za prvi nastup britanske pevačice Adel u Las Vegasu prodaju se za više od 40.000 dolara na određenim veb-stranicama, dok se za druge koncerte mogu pronaći za 20.000 dolara.

U ponedeljak je pevačica objavila nove datume za seriju koncerata u Las Vegasu, nakon što je prethodno bila prisiljena da odloži svoje nastupe samo 24 sata pre premijere u januaru ove godine.

Uz 24 pomerena nastupa, najavljeno je još osam novih, a ukupno će ih biti 32. Nastupi će trajati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. godine.

Prema izjavi Tiketmastera, kompanije za prodaju i distribuciju ulaznica, sve postojeće ulaznice su važeće za novi datum. Nadalje, manji broj dodatnih ulaznica biće dostupan za sve 32 izvedbe.

Međutim, pristup svakoj pretprodaji biće ograničen, prema izjavi Tiketmastera, s prioritetom koji će imati obožavatelji koji su kupili ulaznice za prethodne nastupe.

Ubrzo nakon izjave, objavljeno je i da ulaznice za veče premijere koštaju između 600 dolara i 41.000 dolara na veb-stranici Stubhub.

U ponedeljak je Blumberg izvestio da su od 17.30 sati po njujorškom vremenu bile dostupne dve ulaznice po ceni od 41.280 dolara za Adelin nastup 18. novembra. Prema veb-stranici, oba vlasnika ulaznica sedela bi zajedno.

Prema izveštaju publikacije, ulaznice u najmanje šest drugih cenovnih kategorija prodavale su se za 20.000 dolara ili više.

Dve ulaznice za nastup na Božić prodate su za više od 23.000 dolara na veb-stranici za preprodaju Gametime.

U izjavi za Blumberg, izvršni direktor Gametimea Metju Rados pripisao je visoke cene u pretprodaji sa odloženim nastupima i činjenicom da Adel "nema mnogo nastupa uživo".

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play