Hotel Beograd na TV Prva

Hotel Beograd na TV Prva

22. Septembar 2022

Hotel Beograd, urnebesni sitkom, začinjen neodoljivim šarmom Miloša Bikovića i nepatvorenom ruskom romantikom, emitovaće se na TV Prva od petka!

Na zvaničnom nalogu TV Prva postavila je isečak iz serije i delić atmosfere koju publika može da očekuje od petka samo na ovoj televiziji.

"Urnebesna serija koju ćete obožavati! Spremite kokice na vreme i opustite se uz seriju "Hotel Beograd", čija se prva epizoda prikazuje u petak, tačno u 22.00, samo na TV PRVA - Petak za 10!", napisano je na nalogu ove televizije.

Serija "Hotel Beograd" predstavlja deo franšize "Kuhinja", odnosno nastavak sitkoma "Hotel Eleon". Emitovaće se na TV Prva i to sa početkom u 22 h.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon" Paša postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će se sazreti.

Paša, srpski zavodnik i veseljak, živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu - višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play