Lude devedesete

Lude devedesete

20. Januar 2023

"Lude devedesete", spin-off popularne serije "Lude sedamdesete", stigao je juče na Netflix i fanovi su naprosto oduševljeni.

Radnja serije smeštena je 15 godina od službenog datuma završetka izvorne serije, odnosno u 1995. godinu. U njenom središtu nalazi se Leja Forman, ćerka Erika Formana i Done Pinćioti, čiju smo ljubavnu priču pratili u originalnom serijalu.

Nova serija počinje kada tinejdžerka dolazi da provede veče sa očevim roditeljima, bakom Kiti i dedom Redom, koji žive u mestu Pojnt Plejs u saveznoj državi Viskonsin. Tamo će upoznati nove prijatelje, a gledaoci će dobiti priliku da prate njihovo podrumsko druženje iz 90-ih, srednjoškolsku dramu i prve ljubavi.

U ulogama Kiti i Reda ponovno se pojavljuju glumci Debra Džo Rup i Kurtvud Smit, a u seriji se pojavljuju i likovi Erika, Done, Džeki, Kelsa i Feza.

Glavna uloga ovoga puta pripala je mladoj glumici Kali Haverda. Ona žudi za pustolovinom, ali nije sigurna gde i kako da započne svoju avanturu. Sve se menja kada upozna najbolju prijateljicu, i to baš na mestu na kojem to nikada nije očekivala – pored kuće bake i deke u Pojnt Plejsu.

Fanovi su oduševljeni

Društvene mreže su preplavili komentari korisnika koji su oduševljeni novom serijom, a neki su čak pogledali sve epizode u jednom danu.

"Završio sam. Pogledao sam Lude devedesete do kraja i apsolutno su mi se svidele! Deca su sjajna, drago mi je bilo da vidim i stare likove. A šta mi je najdraže? Sve nove scene sa Redom i Kiti. I njihove scene s decom takođe. Apsolutno bih voleo drugu sezonu", napisao je jedan korisnik na Twitteru.

"Upravo sam završio prvu sezonu serije Lude devedesete i bilo je sjajno, nadam se da će imati još puno epizoda", kazao je treći.

Još nije poznato hoće li serija dobiti drugu sezonu, ali sudeći po komentarima gledalaca, ne bi bilo iznenađujuće da Netflix već razmišlja o njoj.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play