Dobili smo PLAY zvezdu!

3. Jul 2019
472Pažnja pažnja – PLAY radio i Mascom objavljuju!

 Ko je pokupio titulu PLAY zvezde - uskoro ćete imati prilike i da čujete u programu!

Ali pre svega - moramo vam priznati još jednom da su nam učesnici zaista otežali posao. Prijavilo se zaista mnogo neverovatnih pevača, pevačica i talentovanih sluhista da je izbor na kraju učinila sama pesma. Jer, da se mi pitamo, stvorili bi PLAY hor, a ne zvezdu.

Drugi krug ovog takmičenja podrazumevao je snimak na YouTube-u kroz koji bi naši partneri iz Mascom-a  razvrstali pevače po boji glasa i odabrali nekoliko finalista čiji zvuk odgovara nadolazećem pop hitu (koji ćete svi sigurno pevušiti po ceo dan). Nakon nekoliko probnih snimanja, jedna buduća PLAY zvezda se izdvojila kao savršena za pokretanje novog pop talasa!

A to je... Filip Baloš! Dobro zapamtite to ime jer uskoro sledi premijera novog pop hita u izvedbi naše nove pop zvezde! Novi letnji hit koji ćete sigurno slušati celo leto pokrenuće novi talas muzike koji je na ovim prostorima primetno zafalio.

Premijera njegovog singla "Pomereno" biće u petak (12. jula) u 9h. 

Ponosni smo što je ovakav projekat iznedrio i otkrio neverovatne talente koji su se svojim glasom i stasom izdvojili - do te mere da su naši prijatelji iz Mascoma odlučili da sve koji nisu prošli, dobro zapamte – jer postoji mogućnost da će vas kontaktirati u budućnosti. Pa ko voli, nek’ izvoli!  :)

Pusti PLAY i slušaj novu PLAY zvezdu!

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio