Nikola Kojo vodi Najslabiju kariku

Nikola Kojo vodi Najslabiju kariku

13. Mart 2023

Odbrojavanje do povratka popularnog kviza "Najslabija karika" na TV ekrane može da počne. Popularni kviz kreće od 21. marta, svakog utorka u 21.00 samo na Prva TV.

Neizvesnosti je došao kraj, čuvenu rečenicu "Vi ste najslabija karika, doviđenja" od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac – Nikola Kojo. Kako će se Nikola snaći u ulozi voditelja i kakve sve novine nam donosi "Najslabija karika", jedan od najpoznatijih televizijskih programa širom sveta, pratićemo utorkom u 21.00 na Prvoj televiziji.

Nova verzija "Najslabije karike", u produkciji Prva TV, Two Rivers i BBC Studios vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biti bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta.

"Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima", rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

"Veoma smo ponosni što je Prva televizija deo ovog sjajnog projekta i što se planetarno popularni šou program posle toliko godina vraća u našu zemlju. Verujemo da je Nikola Kojo pravi izbor za voditelja “Najslabije karike” i da će nas svi ljubitelji kvizova pomno pratiti svakog utorka u 21.00", izjavila je direktorka programa Prve TV Katarina Pavlović.

U svakoj epizodi kviza, devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

"Najslabija karika predstavlja novo i uzbudljivo poglavlje za brojne ljubitelje te emisije, Prvu televiziju i nas kao produkcijsku kuću. Ovo je prilika da, uz inovativni pristup, zabavimo i uključimo gledaoce u novo izdanje kviza u kom su uživali i koji su voleli pre 16 godina, ali i mlađu publiku. Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji", poručila je Marija Vićić, izvršna direktorka produkcijske kuće "Two Rivers".

Prijave za učešće u kvizu uveliko su otvorene, a svi oni koji želele da testiraju svoje znanje i dokažu da nisu "najslabija karika“ mogu se prijaviti putem mejl adrese prijava@najslabijakarika.rs.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt-telefon, a kandidati moraju biti punoletne osobe.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play