Klimav kraljevski brak

2. Septembar 2019
529Megan Markl i princ Hari na prvi pogled deluju srećno, ali mnogi sumnjaju u njihov srećan brak.

Čak su i obični brakovi znaju upasti u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi. 

Iako su nedavno dobili dete, i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod. 

Ovaj par se upoznao “na slepo“ 2016. godine, a za manje od dve godine su već bili vereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom složila da su njih dvoje nepromišljeno “uleteli“ u brak.

Razlozi koje su mediji navodili su bili da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici. 

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog preprzog ulaska u isti, Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na mnogobrojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, piše “Cheatsheet“i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak.

Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su pre nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos. 

Ono što je obožavaoce najviše navelo da poveruju u rastavljanje kraljevskog para je i taj što je princ Hari nedavno zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio