Nicki Minaj se povlači?

6. Septembar 2019
534Američka rep zvezda Niki Minaž iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz sveta muzike kako bi "imala svoju porodicu".

Minaž (36) je zaprepastila i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Tviteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da je trudna ili da je u braku.

"Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima, nastavite da me podržavate sve do moje smrti", napisala je Minaž.

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog dečka Keneta Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora sa kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promenila svoje ime na Tviteru u "Mrs. Petty", ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do venčanja.

Mnogi fanovi odbili su da poveruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali sa takvim stvarima.

Osim toga, pevačica je još u februaru nagovestila da je završila peti album, za sada još bez naslova, ali bez objave datuma njegovog izlaska.

Vlasnica hitova "Starships", "Super Bass", "Bang Bang" i "Anaconda" probila se na američku i svetsku muzičku scenu pre 10 godina svojim prvim albumom "Pink Friday", a poznata je kao neko ko ne ćuti, niti ikome ostaje dužna kada su verbalni obračuni u pitanju, pa je zato nisu zaobišle svađe sa kolegama.

Jedna od svega nekoliko uspešnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji sa drugim pevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od "najprodavanijih" muzičarki na svetu.

Minaž je osvojila šest "American Music Awards" nagrada, po četiri MTV i "Billboard Music Awards" nagrade, kao i 10 nominacija za "Grammy", postala kontroverzni sudija u šou "American Idol", pa se 2016. godine našla na listi 100 najuticajnijih ljudi na svetu magazina "Time".

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio