Rihanna, da li si to ti?

Rihanna, da li si to ti?

24. Decembar 2021

Rijanina voštana figura u nemačkom muzeju Madame Tiso dobila je božićnu verziju, a poslednja statua, u berlinskoj filijali, uopšte ne liči na pop zvezdu.

Rijanina voštana figura je prvi put predstavljena u ovom muzeju 2011. godine, sa crvenu bob frizurom koju je pevačica tada imala, pre nego što je, kako to želi Madame Tiso, ažurirana.

Praznična Rijanina statua sada ima oskudno crveno odelo i čarape, prosečnu frizuru i crte lica koje nimalo ne liče na pevačicu.

Korisnici društvene mreže Tviter uglavnom su u komentarima pisali da ne prepoznaju osobu, kao i da ta figura više liči na pevačice Lili Alen, Aziliju Benks, Ritu Oru, Nikol Šrezinger, pa i na Megan Foks, pre nego na Rijanu.

Mnogi su se pitali zašto je figura bele puti, a neko je napisao da liči na Lindzi Lohan sa samopotamnjenim tenom iz 2006. godine. Jedan korisnik je objavio kratak video sa prikazom njene figure iz muzeja Madam Tiso u Londonu, i napisao:

"Zašto nikada ne mogu da je naprave kako treba?"

Inače, muzej voštanih figura poznat je po kontroverznim potezima. Godine 2019. u filijali u Njujorku, voštana figura Pi Didija je obezglavljena nakon što je nasilno gurnuta. Takođe 2019. godine, voštana figura pevačice Šeril Kol uklonjena je iz muzeja posle devet godina, a kustosi su rekli da ona "više nije relevantna".

Statue Majkla Džeksona ostale su u svim muzejima Madam Tiso uprkos kontroverzi oko dokumentarnog filma "Leaving Neverland" nakon što je prvi put emitovan u martu 2019.

Londonski MC Stormzi je, međutim, rekao da je to bio jedan od njegovih "najponosnijih trenutaka" kada je muzej otkrio njegovu voštanu statuu još u avgustu.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play