Udala se Dženifer Lorens

21. Oktobar 2019
589Oskarovka Dženifer Lorens udala se ovog vikenda na Roud Ajlendu u SAD za njujorškog trgovca umetninama Kuka Maronija na ceremoniji kojoj su prisustvovale brojne holivudske zvezde.

Venčanje je održano u subotu u vili u Njuportu na Roud Ajlendu. Predstavnica za medije Dženifer Lorens potvrdila je da je venčanje održano, ali nije saopštila detalje sa venčanja.

Portal people.com prenosi da su među 150 gostiju u Dvorcu Belkort bili, između ostalih, Ema Stoun, Kris Džener i Ejmi Šumer.

Kako prenose američki mediji, Dženifer je čuveno "da" izgovorila u veoma jednostavnoj venčanici poznatog modnog brenda "Dior" čije je i zaštitno lice, a na Instagramu se nakon venčanja pojavila i fotografija glumice, na kojoj se vidi nasmejana i srećna Dženifer.

Inače, dvorac u kom je održano venčanje vlasništvo je Karolin Rafaelijan, vlasnice i osnivača kompanije za nakit Aleks i Ani.

List "Newport Daily News" prenosi da je oko 100 obožavalaca stajalo ispred vile u nadi da će uspeti da vide nekog od poznatih gostiju.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Marko Katić subotom
od 14h do 18h
read more
Last Played On play radio