Illusions u Beogradu

Illusions u Beogradu

4. Mart 2024

Slušaj Play i osvoji paket za nezaboravan tehno vikend!

Illusions Audio-Visual Festival jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangaru, Stage 1, Luke Beograd, 08. i 09. marta.

Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera, koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Udarnim line-up i impresivnim vizualnim efektima, obeležiće ova dva spektakularna dana, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga. Prvo veče festivala, publika će imati priliku da uživa u setovima afirmisanih umetnika. Miljenik elektronske scene, jedan od najvećih hedlajnera ARGY, grčki producent i Dj-a, sa svojom jedinstvenom ličnošću i talentom, uspeo je da uspostavi ime na svetskoj muzičkoj sceni. Nakon njega, na binu stiže holandska zvezda Eelke Kleijn, vešt selektor, melodic techno-a. Za njegovu muziku možemo reći da je atmosferična, improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima. Zatim, multitalentovani francuski duo Kas:st, njegovi setovi su puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici. Zatim, jedno potpuno osveženje Abstraal.

Ova eklektična kombinacija izvođača garantuje nezaboravan doživljaj i plesnu atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati. Drugo veče festivala, donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača, Ikonom melodičnog techno zvuka, koji iz godine u godinu ruši sve granice, Stephan Bodzin (Live set), nemački maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mašinama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena čekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, stekavši veliku popularnost u svetu muzičke industrije. Po drugi put stiže popularan italijanski dvojac Fideles, kao i nova imena elektronske scene, Olympe i Sammer.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji festival Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite https://new.gigstix.com/event/illusions-festival-beograd-mart-2024/

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play