Renesansni Coldplay

27. Novembar 2019
655U cilju promocije tek izašlog albuma, „Everyday Life“, članovi grupe Coldplay odlučili su se za nekoliko fantastičnih koncerata koje u odsvirali poslednjih nekoliko dana.

Povodom objavljivanja albuma, bend se oglasio iz Jordana i to sa prvim uživo prenosom koncerta koji je organizovao portal YouTube. Sa ove neverovatne i živopisne lokacije, bend je svetu poklonio dva seta pesama, u skladu sa konceptom novog izdanja. Okruženi panoramom grada od koje zastaje dah,  članovi benda su na vrhu jedne zgrade u Amanu odsvirali pesme iz celine „Sunrise“ na početku i celine „Sunset“ na kraju dana.

Potom je grupa Coldplay priredila još jedan promotivni koncert u prostoru londonskog Natural History muzeja. U ovoj neobičnoj i improvizovanoj koncertnoj sali Chris Martin je sa svojim bendom predstavio novi muzički koncept. Uz specijalne goste, Arabijski hor i čuvenog afričkog muzičara Femija Kutija, grupa Coldplay je prisutne provela kroz impresivan set pesama sa aktuelnog albuma.

Ovi koncerti i izdanje „Everyday Life“ oduševili su konceptom svetske medije koji danima pišu o novoj etapi razvoja grupe Coldplay.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Una & Đorđe nedeljom
od 10h do 11h
read more
Last Played On play radio