Odloženo snimanje Avatara

19. Mart 2020
803Reditelj Džejm Kameron je planirao da snima kadrove na Novom Zelandu, ali tužnu vest da je snimanje filmova otkazano na neodređeno potvrdio je producent Džon Landau.

"Odgodili smo to. Imali smo planove da dođemo u petak uveče sa grupom ljudi, ali smo doneli odluku da odustanemo i nastavimo da radimo ovde u Los Anđelesu, a tamo ćemo otići kasnije nego mi smo planirali", rekao je Landau, prenosi Mirror.

Najpre je planirano da film bude premijerno prikazan u decembru 2014, da bi treći nastavak došao posle godinu dana, tj. u decembru 2015, što se naravno nije dogodilo. Nakon što je i četrvti film bio u planu, ipak su se opredelili da premijera bude u decembru 2016, 2017. i 2018. Potom, u januaru 2015. godine objavljeno je da je ipak decembar 2017. godine rezervisan za nastavak Avatara, na šta je Kameron izjavio da je pisanje scenarija odgovorno za ovo dugo čekanje.

"Od 2013. godine do danas uglavnom smo ceo svet dizajnirali kroz četiri nova filma", rekao je Kameron o novim nastavcima Avatara.

Nejasno je da li će ovo poslednje kašnjenje u proizvodnji uticati na datum objavljivanja Avatara koja je planirana za decembar 2021. godine.

Kada se konačno objavi, planiraju se tri dodatna nastavka za svaku drugu godinu nakon toga u decembru 2023, decembru 2025 i decembru 2027. godine.

Oficijalni trejler naravno još ne postoji, ali s obzirom na to da je deseta godišnjica Avatara, nije loša ideja da se prisetimo originala.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 22h do 06h
Last Played On play radio