Beba Katy Perry pokazala srednji prst

13. Maj 2020
879Beba pevačice Keti Peri izgleda ima smisao za humor, pošto je, kako se na snimku ultrazvuka koji je pevačica podelila sa svojim obožavaocima vidi kako joj pokazuje srednji prst.

"Kada ti nerođena ćerka pokaže srednji prst iz materice, znaš da si spreman", napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu.

"Stvarno mi pokazuje prst. To je tako smešno", čuje se na snimku Keti Peri.

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju mnogih, a u komentarisanje se uključila i njena koleginica, takođe pevačica Rita Ora, koja je samo kratko napisala: "Ista mama".

Pre dva meseca pevačica i njen izabranik glumac Orlando Blum saopštili su da će uskoro postati roditelji. Par je već nekoliko puta odlagao venčanje, koje je trebalo da se održi ovog leta, ali je ono opet otkazano zbog pandemije koronavirusa.

A dok traje pandemija, pevačicu, kao i mnoge trudnice muče problemi koji su svim ženama koje su bile ili su trenutno u drugom stanju, veoma poznati.

"Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem da plačem ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona, a i nisam navikla na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru sa velikim brojem ljudi. Volim da budem napolju."

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Luka Matić radnim danima
od 14h do 18h
read more
Last Played On play radio