Ko će glumiti princezu Dajanu?

19. Jun 2020
920Film pod nazivom "Spenser" o popularnoj Lejdi Di snimaće se sledeće godine, a princezu Dajanu igraće glumica Kristen Stjuart.

"Odlučili smo da uđemo u priču o identitetu, o tome kako žena odjednom odluči da neće jednog dana da postane kraljica”, ispričao je Laren za portal Dedlajn. Scenario potpisuje Stiven Najt, koji je radio i slavnu seriju "Piki blajnders".

Čileanski režiser, Pablo Laren, rekao je da je Stjuart "jedna od najvećih glumica današnjice".

Glumica Sumrak sage Kristen Stjuart je svetsku slavu je stekla u ulozi Bele Svon, u popularnoj franšizi filmova Sumrak od 2008. do 2012. godine, a takođe se pojavljuje i u prošlogodišnjem rimejku Čarlijevih anđela i filmu Snežana i lovac iz 2014.

Za portal Dedlajn, slavni režiser, dodao je da je ovo priča o tome kako jedna žena shvata šta želi:

"Svi smo mi odrasli čitajući i slušajući bajke. Obično princ dolazi i nađe princezu, pozove je da postane njegova žena i na kraju ona postane kraljica. To je bajka. Kad neko odluči da ne želi da bude kraljica, i kaže radije bih da budem to što jesam,to je već velika odluka, nešto poput naopake bajke. Uvek sam bio iznenađen tim postupkom i mislm da je to srce filma".

Film će biti napravljen po sličnoj formuli koju je Laren koristio za snimanje sličnih biografskih filmova "Džeki" i "Neruda".

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR read more
Last Played On play radio