Kim K se skida sa mreža

16. Septembar 2020
973Rijaliti zvezda ohrabrila je sledbenike da se pridruže kampanji da se društvene mreže učine "odgovornijim"

Kim Kardašijan kaže da će "zamrznuti" svoje Instagram i Fejsbuk naloge jer te platforme "dozvoljavaju širenje mržnje, propagande i dezinformacija".

U utorak je zvezda "U korak sa Kardašijanovima" objavila da namerava da se pridruži protestu nastalom u kampanji "Prestanite da mrzite zbog profita na Tviteru".

"Volim što mogu da se direktno povežem sa vama putem Instagrama i Fejsbuka, ali ne mogu da sedim i ćutim dok se na ovim paltformama i dalje širi mržnja, propaganda i dezinformacije - koje su kreirale grupe da bi unele razdor i razdvojile Ameriku - koje samo čekaju da preduzmu korake nakon što ljudi stradaju", napisala je ona. "Dezinformacije koje se dele na društvenim mrežama imaju ozbiljan uticaj na naše izbore i podrivaju našu demokratiju".

"Molim vas, pridružite mi se sutra kada ću privremeno ugasiti svoj Instagram i FB nalog kako bih poručila Fejsbuku #StopHateForProfit" (Prestanite da širite mržnju zbog profita).

Kardašijanka (39) je zaključila da Tviter ne podstiče svoje sledbenike da saznaju više o tome "kako da sačuvaju istinu". Prema kampanji, koja sebe opisuje kao "tekuću kampanju koja drži da su kompanije odgovorne za širenje mržnje na svojim platformama", dvadesetčetvoročasovno 'zamrzavanje' je deo njihove "nedelje akcije" i održaće se 16. septembra.

"Sve veći broj pojedinaca najavljuje da će se pridružiti kampanji "Stop mržnji zbog profita" na nedelju dana u akciji koja počinje u ponedeljak, 14. septembra", navodi se u kampanji.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Luka Matić radnim danima
od 14h do 18h
read more
Last Played On play radio