Nataša Guberinić

Nataša

Guberinić

Radnim danima od 10h do 14h

Završila sam I gimnaziju, pa Filozofski fakultet, smer pedagogija.

Nikad ništa u struci nisam radila, ni bebisitovala (najveća fobija: ostati sam sa detetom)

U trećem razredu srednje jedno vreme sam radila na tadašnjem radio Pingvinu u emisiji "200 iz mesta", emisiji u kojoj su se obučavali mladi amateri, što mi je ujedno bio i prvi susret s radiom. Ankete sam pravila tako što sam ih montirala na dvokasetašu. Toliko je retro da ne mogu da se setim kako. Sećam se da je moj prvi intervju u studiju bio sa čovekom koji nije imao slušalice, a češao je svoja maljava prsa tokom celog razgovora. Tonac i ja ostali smo nemoćni pred tom silom prirode, a slušaoci su čuli ritmični šum i poneku reč. Ako budem imala gosta u studiju, nadam se da će biti izdepiliran.

Prolazila sam kroz razne amaterske bendove, a onda su me čuli momci iz TAP011 i 2000. godine pozvali da sa njima snimam album "Čudesna ploča". Godinu dana kasnije snimili smo i "5 element". Pre par godina imali smo koncert u beogradskoj Areni. Očekivala sam makar paradajz u glavu, ali ništa od toga. Da mogu, preselila bih se na neki stadion i živela na bini. Ne znam koliko infostan plaćaju ovi što tamo žive.

2005. počinje rad sa Loco bendom, koji je i dalje aktivan na beogradskoj klupskoj sceni.

Mnogo smo putovali, pa sam tada shvatila da je važno imati jastuk za vrat, lampicu za čitanje i dobro oprane noge.

U medjuvremenu sam počela da intenzivnije snimam vokale za pevane reklame i prateće vokale za neke domaće izvodjače.

Životni san mi je da u meni otkriju veliki talenat za kantri muziku, pa da onda mogu da ostatak života provedem na nekom ranču, znatno bogatija i znatno deblja.

2012. počela sam da radim na Gradskom radiju jutarnji program. Koristila sam u početku gradski prevoz i išla naoružana. Medjutim, ludaci koje u to doba noći/jutra mogu da se sretnu, su na mene gledali blagonaklono, te su me poštedeli neprijatnosti.

Sa produkcijskom ekipom na Gradskom i na radio Indexu snimala sam jinglove, brendove i ostale elemente primenjene muzike kada je radio u pitanju.

Svakako bolje pevam, nego što govorim, pa ću se u programu truditi da sve zvuči kao mjuzikl da bi me ljudi bolje razumeli.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play