Jovana Hadžijojić

Jovana

Hadžijojić

Radnim danima od 10h do 14h

Jedna od mojih super (ne)moći je da pogrešno čujem tekst pesme, pa je tako za mene stih POGLEDAJ ME OU POGLEDAJ ME OČIMA DETETA u mozgu urezan kao POGLEDAJ ME OČIMA VEPRA. Kako? Nemam pojma, meni se čini da ima smisla, hm?

O sebi bih još izdvojila da dosta volim maskenbale. Bilo da je u pitanju Hačaturijanova "Maskarada"  ili svakodnevni život kada preko kože umornog optimiste navučem kostim ozlojeđenog cinika. Logična posledica afiniteta prema kostimiranju je i da mi je omiljena fraza: "Kad je bal, nek' je maskenbal" koju tumačim kao - daj svega živote, i daj dosta, idemo, ruke gore!

U slobodno vreme volim da jedem krempite i urmašice, a ni čokolada mi nije strana. Ta strast me je navela da se upišem u teretanu, idem tamo četiri puta nedeljno i dobar sam đak. U teretani najviše volim da bijem džak, tumačite to kako vam drago, meni je sve kul.

Muzika je über umetnost, kompatibilna je sa različitim formama umetnosti i našim osećanjima ukoliko je pažljivo odabrana, zar ne? Moj plan je da ovu tvrdnju dokazujem sa vama iznova i iznova svakog radnog dana od 10.00 do 14:00 i kad pada kiša i kad sija sunce i kad besni vetar...

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play