Papi  

Papi

 

Radnim danima od 14h do 18h

Imam utisak da sve radim naopako, pa I pisanje ovog texta. Nije ni bitno, jer ja tako sve u zivotu. Rodjen sam bez I jednog definisanog talenta u koji se moze uperiti prstom I kazati “e to, to je za tebe decko!”. Sportovi nikako – samo borilacki, umetnost nikako – malo pisanje I recitacija. S tim recitovanjem su me vukli svuda, Rts, Radost Evrope, cak sam recitovao I na Esperanto-u, pricali su da sam dete bez treme I da sam jako inteligentan.

Tinejdzerske godine donose upoznavanje sa hiphop-om I tu je pocetak svega. Nisam umeo da sviram I pevam al sam umeo da pisem I repujem iako mi se moj glas nikako nije dopadao. Vrlo brzo sam shvatio da mi to nije dovoljno, da moram da naucim kako se pravi muzika na koju bih repovao, pa onda i to kako se sve to snima I producira. Paralelno s tim zavrsavam srednju ugostiteljsku za kuvara, ekonomski fakultet za hotelski menadzment i paralelno s tim britansku skolu za audio produkciju.

Zaposljavam se na Radiju S da radim produkciju reklama a paralelno s tim osnivam digitalnu izdavacku kucu “Aristokrat Muzik”, izbacujemo muziku I rokamo nastupe sirom Balkana. I opet nekako opet niotkud napustam radio I pocinjem da radim snimanje I obradu glasova za sinhronizacioju crtanih filmova, pa onda malo I da prevodim, da pomazem u reziji I na kraju da dajem glas.

Konacno se vracamo na glas. Pocinjem da volim svoj glas konacno I pocinjem da ga pozajmljujem za reklame I raznorazne video sadrzaje I tako zatvaramo krug, vratim se na radio, ovaj put kao voditelj.

I dalje sam u studiju svaku noc, I dalje snimamo muziku, I dalje kuvam, I dalje, I dalje, I dalje… kazem ja, sve naopako :D

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play