PLAYRadio.rs - pravila korišćenja

Poslednja izmena: 17. oktobar 2007

Korišćenjem bilo kog dela PLAYRadio.rs portala i svih njegovih delova firme “RDP B92 d.o.o.” (u nastavku samo PLAYRadio.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem PLAYRadio.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo PLAYRadio.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

PLAYRadio.rs Portal

Firma “RDP B92 d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja PLAYRadio.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje PLAYRadio.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

PLAYRadio.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

PLAYRadio.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje PLAYRadio.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i PLAYRadio.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup PLAYRadio.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

PLAYRadio.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava PLAYRadio.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (PLAYRadio.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je PLAYRadio.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

PLAYRadio.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

PLAYRadio.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

PLAYRadio.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. PLAYRadio.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

PLAYRadio.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke PLAYRadio.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

PLAYRadio.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

PLAYRadio.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PLAYRadio.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promena pravila

PLAYRadio.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama PLAYRadio.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na PLAYRadio.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play