Fudbalska jesen na PLAY radiju

16. Septembar 2019
109Imaš mogućnost da osvojiš karte za utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope – ti biraš!

U narednim nedeljama svi vi verni navijači, ljubitelji sporta, navijanja i podrške utakmica – možete osvojiti karte za najtraženije utakmice Zvezde i Partizana, direktno u programu Play radija!
Isprati Zvezdu u Ligi Šampiona uživo ili navijaj direktno sa tribina na Partizanovoj utakmici za Ligu Evrope...

Nema prijavljivanja za kviz već je potrebno da pažljivo slušaš Luku u perodu od 14h do 18h i odgovaraš na pitanja o fudbalu. Svaki tačan odgovor nosi jedan poen, a uz najviše sakupljenih poena osvojićeš kartu za sebe i ortaka za neku od najtraženijih utakmica u sezoni! 

Vidimo se na stadionu Rajko Mitić ili na stadionu JNA – da bodrimo zajedno naše igrače!

A ukoliko ne osvojite karte za stadion, probajte Sport Rooms

Da li ste čuli za novi koncept tematskih soba za gledanje sportskih događaja? U Beogradu je otvoren pri koncept ovog tipa na svetu. Na prvoj Sport Rooms lokaciji na Novom Beogradu, nalaze se tri tematske sobe za gledanje sporta i u njima možete sa svojim društvom gledati bilo koji sportski događaj na svetu uz neograničenu konzumaciju pića i hrane!

Saznajte više putem sajta www.sportrooms.rs ili na njihovoj FB strani ili Instagramu.


Karte za utakmicu Crvena zvezda - Olimpiacos smo delili od 23. do 27. septembra a dve karte je osvojio Dragan Glušica dok je jednu kartu osvojio Nebojša Vukićević. 

Karte za utakmicu Partizan - Manchester United smo delili od 14. do 18. oktobra a dve karte je osvojio Marko Šiljegović. 

Karte za utakmicu Crvena zvezda - Totenhem smo delili od 28. oktobra do 1. novembra a dve karte je osvojio Zoran Jakovljević dok je jednu kartu osvojio Grozdan Lazarević. 

Karte za utakmicu Crvena zvezda - Bayern smo delili od 18. do 22. novembra. a dve karte je osvojio Miladin Stanković dok je jednu kartu osvojio Vlatko Stojanović. 

Karte za utakmicu Partizan - Astana smo delili od 2. do 6. decembra a dve karte je osvojio Nenad Gavrilović. 

ON AIR
Last Played On play