Osvoji karte za No Sleep festival!

16. Oktobar 2019
112Jeste li spremni za besani vikend u beogradu?

Nema spavanja jer uskoro počinje No Sleep festival

Nakon što je prošle godine okupio preko 25.000 ljudi iz više od 30 zemalja sveta u svom prvom izdanju, uz nastupe imena kao što su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Olof Dreijer i brojne druge, ovogodišnji No Sleep festival održaće se u Beogradu od 8. do 9. novembra

PLAY radio ti po dobrom starom običaju, pruža mogućnost da osvojiš po dva kompleta ulaznica za tebe i tvog najdražeg party saputnika! Prijavi se putem mail-a: slusaoci@playradio.rs i napiši nam zašto ste ti i tvoj drugar/drugarica najbolji No Sleep party tandem. Najkreativnije odgovore čitaćemo u programu u periodu od 28.10.-31.10. i kao takvi će osvojiti komplet ulaznica za ceo festival! 

I ove godine, No Sleep festival biće realizovan uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, a tokom 48 sati besanog vikenda u Beogradu, koji će se protezati sve do duboko u nedelju 10. novembra, nastupiće neki od vodećih izvođača svetske elektronske muzike kao što su Amelie Lens, Bicep DJ set, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i mnogi drugi.

Više informacija o besanom vikendu u Beogradu možeš pronaći na nosleepfestival.com

ON AIR
Last Played On play