Pokreni se i osvoji pun rezervoar!

20. April 2017
21Ovog proleća napuni rezervoar na račun PLAY radija!

Od 25.04.2017. do 22.05.2017. pažljivo slušaj PLAY radio i možda baš tebi NIS napuni rezervoar do vrha!

Slušaj Unu i Zorana, Natašu i Luku, svakog radnog dana (sem 1. i 2. maja) od ranog jutra pa sve do 18h i imaš šansu da saznaš gde, kada i kako do svog punog rezervoara. 

Uslovi i pravila korišćenja:

1. Dobitnika nagrade u gorivu PLAY radio nagrađuje punim rezervoarom goriva (odnosno onom količinom goriva koja je potrebno da se rezervoar vozila dobitnika napuni do punog kapaciteta u odnosu na zatečeno stanje rezervoara) na NIS Petrol ili Gazprom benzinskim stanicama. 

2. Aktivacija obuhvata točenje goriva isključivo u vozila B kategorije. Ostale kategorije vozila (kamioni, autobusi i sl.) nemaju mogućnost učestvovanja u ovoj aktivaciji.

3. Poklonjeno gorivo se toči isključivo u rezervoare putničkih vozila. Svako točenje van rezervoara nije dozvoljeno.

4. Aktivacija će se u toku jednog radnog dana odvijati na dve (a ponekad i tri) unapred definisane Gazprom i NIS Petrol benziske stanice na teritoriji Srbije.

5. Prepodnevni dobitnici su prvih pet putničkih vozila koji stignu na NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu imenovanu u jutarnjem ili prepodnevnom programu PLAY radija, od trenutka imenovanja benziske stanice u programu PLAY radija.

6. Popodnevni dobitnici su prvih pet vozila koji stignu na NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu imenovanu u popodnevnom programu PLAY radija od trenutka imenovanja benziske stanice u programu PLAY radija. 

7. Da bi potrošač postao dobitnik nagrade, potrebno je da sluša PLAY radio i neposredno nakon objavljivanja početka aktivacije biti na unapred definisanoj NIS Petrol ili Gazprom benziskoj stanici, i to na točionom mestu koje će biti jasno označeno posterom formata B1.

8. Aktivacija obuhvata poklanjanje isključivo sledećih motornih goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama: G-Drive Diesel, G-Drive 100, ULTRA D, Evro 98, Evro 95, Evro Dizel. Aktivacija ne obuhvata autogas TNG  i komprimovani prirodni gas CNG.

9. Dobitnik nagradu može iskoristiti isključivo na dan aktivacije, u određeno navedeno vreme i samo na NIS Petrol ili Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji. PLAY radio će blagovremeno u toku redovnog radijskog programa precizirati sve navedene informacije.

10. Dobitnik pri dolasku na benzinsku stanicu dobija identifikacionu karticu kojom na kasi potvrđuje da mu sleduje besplatno gorivo.

11. Dobitnik nagrade ne može preneti nagradu na drugo lice.

12. Nagradno gorivo se može natočiti samo u vozilo kojim je nagrađeni potrošač došao na benzinsku stanicu po početku aktivacije. 

13. Dobitnik nagradu može iskoristiti samo jednom i to neposredno nakon što mu je uručena identifikaciona kartica. 

14. Nagrada ne podleže bilo kojoj opciji refundacije. Nagradu nije moguće zameniti novcem, nekom drugom uslugom ili proizvodom iz dodatnog asortimana na NIS Petrol ili Gazprom benzinskim stanicama.

15. Uslovi i pravila promocije će biti istaknuti na zvaničnim internet stranama kompanije NIS i PLAY radija. Smatraće se da je dobitnik nagrade upoznat sa svim uslovima i pravilima navedene aktivacije prilikom preuzimanja nagrade.

ON AIR
Last Played On play