Vodimo te na Cineplexx premijeru!

13. Septembar 2018
66Slušaj PLAY radio svakog dana i osvoji karte za Comedy Night, premijeru \"Džonija Ingliša\" u biokospima Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac i Cineplexx Niš.

Rouan Etkinson vraća se kao Džoni Ingliš u najnovijoj akciji, na Comedy night događaju u svim bioskopima Cineplexx!

Upoznajte Ingliša, Džonija Ingliša. On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On ne zna ništa. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima - on je jedino što je ostalo.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Veče puno smeha, kakvo samo Rouan Etkinson može da priredi očekuje vas na Comedy night događaju uz film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji” u svim bioskopima Cineplexx! Pripremite se za mnogo akcije, još više avanture a najviše smeha! Podravka je za sve posetioce pripremila slatko iznenađenje u obliku Lino Lade, dok PLAY radio garantuje zabavu. 

Karte za Comedy night događaj biće u prodaji od 19. septembra na blagajnama bioskopa Cineplexx! Požurite, Džoni Ingliš vas čeka!


ON AIR
Last Played On play