Osvoji Jela kuhinju!

4. Jun 2019
93Koliko dobro poznaješ kuhinju? Jer ako je dobro poznaješ, ne gine ti jedna!

Kuvanje, pranje, seckanje, mackanje, mariniranje, premazivanje, mućenje, mešanje… toliko različitih radnji u kuhinji, a sve sa ciljem da se dobro jede!
Još ako je kuhinja dobra i funkcionalna, kuvanje i spremanje može postati zabava za sve ukućane… uz dobru kuhinju spremanje je pravo uživanje pa nas tako ne i čudi kad kuhinja postane omiljena prostorija u kući.

Ovoga puta, PLAY radio i kompanija Jela poklanjaju celokupnu multifunkcionalnu Jela kuhinju onome ko sakupi najviše bodova u kvizu „Koliko dobro poznaješ kuhinju/kulinarstvo?“

Igrajte se sa Natašom u programu Play radija, tokom celog meseca Juna. Odgovaraj na pitanja o kuhinji i kulinarstvu i sakupljaj poene. Jedan tačan odgovor – jedan poen. Slušalac sa najviše osvojenih poena osvojiće moderno opremljenu kuhinju.*

Jela vam poklanja modernu kuhinju Riva, lakiranu UV lakom visokog sjaja u bež boji. Ova funkcionalna kuhinja ima sve elemente koji su potrebni savremenom kuhinjskom prostoru. Izbor elemenata ove konfiguracije, u ukupnoj dužini od dva i po metra, omogućava dobru funkcionalost kuhinje koja je potrebna u svakom domaćinstvu.

*Poklanjaju se samo kuhinjski elementi, bez ugradne tehnike.

ON AIR
Last Played On play